В кулінарному творчості переважає величезна безліч різноманітних салатів, як з овочів, м’яса і навіть риби!
Щоб приготувати рибний салат нам необхідні наступні продукти, такі як: тунець ( в консервованому вигляді )-1 банку, помідори-2 штуки, сир (костромська, російський)-210 грам, оливки (чорні без кісточок)-1 банку.
Тунець перекласти в скляний посуд і гарненько розім’яти виделкою. В окремий посуд дрібно нарізати помідори. Також вчинити з сиром. Маслини нарізати кружечками середнього розміру. Всі продукти потрібно з’єднати один з одним і ретельно перемішати. Готовий салат поставити в холодильник для охолодження на 15 хвилин. Перед подачею до трапези невелику кількість салату викласти в скляний посуд. Бажано додати зелень для додання більш насиченого смаку.