Закуска на святковий стіл або фуршет. Пікантності додає поєднання копченої курки з волоським горіхом і чорносливом. Замість чорносливу можна взяти родзинки або ананас.
Покроковий рецепт
Тремо на тертці копчений сир. Копчене м’ясо ріжемо шматочками. Змішуємо в глибокій мисці.
Волоські горіхи подрібнюємо, додаємо туди ж.
Чорнослив попередньо промиваємо і замочуємо гарячою водою до розм’якшення хвилин на 15-20. Подрібнюємо, додаємо в салат. Можете експериментувати з начинками, додати ще інгредієнти або замінити який-небудь.
Додаємо майонез, добре перемішуємо.
Начиняємо тарталетки (куплені в магазині або зроблені вами).
Начиняємо всі тарталетки, розкладаємо на блюдо, подаємо. Приємного апетиту!