Салат з ковбасою, авокадо, пармезаном і стиглими грушами – для тих, хто не боїться яскравих смаків
Інгредієнти
Листя салату – 1 пучок | |
Салямі – 80 гр. | |
Авокадо – 2 шт. | |
Болгарський перець – 1/2 шт. | |
Сир Пармезан – 50 г | |
Оливкова олія – 3 ст. л. | |
Бальзамічний оцет – 1 ст. л. | |
Сіль – за смаком |
Вишуканий, з безліччю різних за кольором, смаком і текстурою інгредієнтів, при цьому абсолютно простий у приготуванні. Так що навіть сама недосвідчена господиня зможе здивувати себе і свого коханого, подавши такий чудовий салат на романтичну вечерю
Покроковий рецепт
1. Листя салату помити і добре витерти рушником. Порвати руками на шматки і розкласти на тарілці. Трохи присолити.
2. Авокадо очистити, розрізати навпіл, прокрутити половинки в різні сторони і видалити кісточку. Нарізати скибочками, розкласти на салат.
3. Болгарський перець помити, розрізати навпіл і видалити серцевину. Нарізати тонкими смужками. Викласти на салат.
4. Салямі нарізати тонкими кільцями, а можна купити вже готову нарізану. Красиво розкласти на листя салату між скибочками овочів.
5. Зверху нарізати тонкими смужками пармезан.
6. Приготувати заправку – змішати оливкову олію з бальзамічним оцтом.
7. Полити салат овочевий салат з грушею і ковбаскою заправкою.