Як приготувати Салат з курки, нуту і томата в тарілці з лаваша
Подавати закуски на їстівних тарілках – це кухня фюжн. При цьому необов’язково йти в модний і дорогий ресторан. Порадуйте себе і своїх близьких оригінальним стравою. Для його відтворення вам знадобиться:
150 грам курячого філе;
50 грам нуту;
50 грам томатів;
3 листа чорного лаваша.
1. Нут відваріть у воді. Томат запечіть в духовій шафі. Куряче філе відваріть до готовності.
2. Візьміть силіконові форми для кексів. Викладіть всередину лаваш і відправте випікатися в гарячу духовку.
3. Готову курку і помідор наріжте кубиками. Змішайте з нутом.
4. Готові тарілки дістаньте з духовки і дайте охолонути. Викладіть в них салат.