Салат з куркою, виноградом і фісташками

Салат з куркою, виноградом і фісташками – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Моєму куряче філе, виноград і листя салату.

Куряче філе відварюємо в підсоленій воді 20 хвилин. Остигле м’ясо нарізаємо шматочками, форму і розмір визначаєте самі. Далі обсмажуємо м’ясо на сковорідці, змащеній маслом, до легкої скоринки. Буквально за кілька хвилин з кожного боку. Якщо любите більше смажене м’ясо, то можна обійтися без варіння, і обсмажити нарізане сире філе на сковорідці до повної готовності. Даємо м’яса охолонути.

Тим часом, листя салату рвемо на шматочки і викладаємо в тарілку, де будемо готувати салат. Зверху викладаємо остигле м’ясо. Ріжемо виноград на половинки, якщо треба – видаляємо кісточки. Викладаємо виноград на м’ясо.

Чистимо фісташки, при цьому видаляємо не тільки тверду шкаралупу, але і суху шкірку з горіха, вона видаляється досить легко. Фісташки дробимо на дрібні шматочки, краще покласти їх у целофановий пакет і постукати молотком. Висипаємо фісташки на виноград.

Змащуємо все заправкою, в даному випадку майонезом, і перемішуємо салат ложкою. Краще подавати готову страву на плоскій тарілці, виглядає дивовижно. Вуаля, приємного апетиту.