Отже, куряча грудка у нас підготовлена, можна приступати до її нарізці. Перекладаємо куряче м’ясо без кістки на обробну дошку. Гострим ножиком подрібнюємо курячу грудку на дрібні кубики. Нарізку з курячого м’яса переправляємо в миску.
Виймаємо з банки консервований ананас. Нарізаємо солодкий фрукт на шматочки. Додаємо шматочки консервованого ананаса також в миску.
Наступний інгредієнт для нашого смачного салату – мариновані шампіньйони. Їх також слід нарізати у формі невеликих за розміром шматочків. Перекладаємо грибну нарізку до решти інгредієнтів в миску.
Приступаємо до подрібнення оливок. Вони, природно, повинні бути без кісточок. Нарізаємо оливки кільцями. Якщо оливки великі, то – півкільцями.
До подрібненим інгредієнтів відправляємо консервовану кукурудзу, з якої потрібно злити сік. Склад нашого салату різноманітимо свіжої посіченою зеленню. Для заправки викладаємо в миску майонез. Присмачую інгредієнти лимонним соком. Перемішуємо інгредієнти.
Апетитний салат з курячою грудкою і оливками готовий! Приємною всім трапези!