Салат з курячою грудкою «Цезар» по-новому

Салат з курячою грудкою «Цезар» по-новому – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.


Для початку необхідно приготувати сухарики. Можна брати батон або будь-який інший хліб. Розігріваємо сковороду з невеликою кількістю олії. Крупно ріжемо половинку зубчики часнику і обсмажуємо до появи аромату. Обрізаємо скоринку хліба у і нарізаємо невеликими кубиками. Викладаємо до часнику і обсмажуємо протягом 2-3 хвилин, щоб вийшли хрусткі сухарики.

Нарізаємо курячу грудку невеликими шматочками і смажимо до готовності протягом 7-8 хвилин.


Поки куряча грудка обсмажується, готуємо соус. Для цього в окремій мисці змішуємо олію, гірчицю, жовтки яєць, оселедець, сік лимона і добре збовтуємо, щоб соус вийшов однорідним. За смаком можна додати сіль і перець.

На порційну тарілку викладаємо листя салату, курячу грудку, поливаємо соусом і тремо сир. Перед подачею посипаємо сухарями і кедровими горішками. Приємного апетиту!