Азіатські салати з макаронів та інших інгредієнтів, сьогодні на піку популярності. Тепер необов’язково йти в ресторан, щоб спробувати імениті страви. Готуйте з нашим рецептом і відчуєте себе в Азії.
100 грам макаронів (пені або ріжки);
50 грам грибів шиітаке;
50 грам бекону;
Спеції;
оливкова олія;
30 мл рибного соусу;
30 мл вершків;
10 грам кропу.
1. За добу до приготування салату замочіть гриби шииитаке. На наступний день обсушіть і наріжте пластинами. Обсмажте до готовності на сковороді вок.
2. Макарони відваріть до готовності і заправте спеціями.
3. Бекон викладіть на деко і відправте готуватися в духову шафу.
4. На сковороду вилийте рибний соус і заправте спеціями. Добре прогрійте, заправте вершками і кропом. Варіть до легкого загустіння.
5. У салатник викладіть готові макарони, гриби і бекон. Заправте інгредієнти кремовим соусом і відразу подавайте теплим.