Екзотично салат з манго, ананасами, оливками і обсмаженої індичкою
Інгредієнти
Стегно індички – 1 шт. | |
Манго – 1 шт. | |
Кукурудза консервована – 1 банка | |
Ананас консервований – 300 гр. | |
Оливки – ½ банки | |
Огірки – 2 шт. | |
Майонез 25% – 200 мл |
Такий салат прикрасить будь-який святковий стіл. Його можна подати не тільки в салатниках, а, наприклад, розкласти по вафельним кошиках, які зараз продаються в будь-якому супермаркеті. В такому варіанті він буде ідеальний для фуршетного столу. А якщо подати його в красивому келиху, то він стане хітом романтичної вечері
Покроковий рецепт
1. Стегно індички очистити від шкіри, нарізати скибочками. Обсмажити на олії на розпеченій сковороді на досить великому вогні до золотистого кольору. Дайте їй повністю охолонути.
2. Манго очистити, нарізати кубиками. Складіть каструлю.
3. Злити воду з кукурудзи і ананасом. Якщо ананаси кільцями, наріжте кубиками. Додайте до манго.
4. З оливок також злийте воду, розріжте уздовж навпіл. Огірки помити, нарізати кубиками.
5. Складіть всі інгредієнти в каструлю. Заправте майонезом. Добре перемішайте. Можна подавати.
6. Може і не самий корисний, але зате який апетитний, з безліччю різнобічних смаків вийшов наш салат!