Цей рецепт підійде для тих, хто харчується правильно. Всі інгредієнти прості і корисні. Якщо додати варену курячу грудку, то цей салат можна використовувати в якості основної страви на вечерю.

Інгредієнти
| Морква – 1 шт. | |
| Яйце – 1 шт. | |
| Сир – 60 г | |
| Часник – 3 зубчики | |
| Сіль, перець – за смаком | |
| Сметана – 3 ложки |
Салат з моркви – це вітамінний заряд. Сама морква багата вітамінами і мікроелементами, інші інгредієнти додають корисності страви. Процес приготування і зовсім може зайняти кілька хвилин при наявності кухонного комбайна, але і вручну його робити зовсім недовго. Для більшої насиченості смаку можна використовувати асорті з сиру. Взяти твердий “Пармезан” і потерти його на дрібній тертці, це додасть салату приємний солонуватий сирний присмак. А додавання, наприклад, “Камамбера” додасть гостроти та пікантності.
Покроковий рецепт

Натираємо моркву на тертці.


Подрібнюємо часник і додаємо до моркви. Часник можна дрібно порізати ножем або скористатися прес для часнику.

Відварюємо круто зварене яйце протягом 12 хвилин, але можна для рецепта використовувати і яйце, відварене некруто. Натираємо на тертці або подрібнити ножем.
Ту ж процедуру проробляємо з сиром.

Заправляємо салат сметаною, солимо і перчимо за смаком.

Готово! Можна прикрасити зеленню. Найбільше з цим салатом поєднується петрушка.
