Для приготування салату беруть філе морського мови. Він буде добре гармоніювати з овочами. Салат відноситься до страв на швидку руку, але виходить настільки смачним, що можна прикрашати святкове застілля.
Потрібно:
– 400 г мови;
– три морквини;
– болгарський перець;
– петрушка, хрін, майонез, перець, сіль.
Приготування:
1. Філе морського мови відварюють, далі ріжуть тоненькими смужками. Моркву очищають, натирають. Болгарський перець очищають від насіння з білими перегородками, ріжуть кубиками.
2. Всі продукти змішують разом, можна відразу в салатнику. Солять і перчать або використовують універсальні спеції.
3. Хрін обчищають, натирають. Петрушку промивають, дрібно нарубують. Майонез беруть низькокалорійний, змішують з хріном і зеленню. Трохи збивають отриману заправку.
Салат подають, виклавши його гіркою і рясно полив соусом. Виходить смачно і незвично – гості і з оцінять.