Салат готується елементарно, але виходить він смачним і ароматним. Поєднання інгредієнтів виходить ідеальним, підійде для свята і буднів.
Покроковий рецепт
1. Яйця відварюють заздалегідь, ріжуть дрібними кубиками. Аналогічним чином подрібнюють селера і огірки.
2. Дрібно кришать салатовий зелений лук, змішують з підготовленими інгредієнтами.
3. Часник очищають, подрібнюють (або тиснуть через часникодавку), змішують з майонезом і готової гірчицею – вийшла заправка до салату.
4 Перед подачею залишається перекласти салат в красиве блюдо і прикрасити пір’ям зеленого лука. Попередньо настоювати в холодильнику не потрібно.
5. Так само, цей салат можна чудово використовувати в якості «намазки» на хліб. Приємного апетиту!