Салат з оселедця з яблуком може легко увійти у ваше щоденне меню.
Інгредієнти
філе оселедця – 200 гр | |
яблуко – 1 шт. | |
каперси – 1 столова ложка | |
селера або петрушка – трохи | |
рукола – 1 пучок | |
йогурт – 3 столові ложки | |
майонез – 2 столові ложки | |
сіль – за смаком |
Як приготувати Салат з оселедця з яблуком
Салат з оселедця з яблуком може легко увійти у ваше щоденне меню.
Покроковий рецепт
Спочатку нарізати рибне філе невеликими шматочками, щоб було зручно їсти.
Яблуко очистити від шкірки, видалити серцевину, нарізати скибочками.
Рукколу (ви можете взяти будь-які інші на свій смак листя салату) і селеру порвати руками, попередньо промивши.
Підготовлені компоненти змішати разом, додати каперси. Додати майонез і йогурт (за смаком).
В залежності від вашого смаку і кількості йогурту або майонезу можна посолити. Перець додати за своїм бажанням. Подавати салат охолодженим.