Крок 1
Підготовка овочів
Всі овочі потрібно ретельно помити. Перець очистити від плодоніжок і насіння, листя салату ретельно перебрати.
Крок 2
Нарізка овочів
Помідори треба різати кубиками середнього розміру.
Перець – довгими смужками. Для цього, слід розрізати його навпіл і після цього різати смуги.
Салат – ріжемо великими шматками.Тут можна експериментувати, наприклад, зробити нарізку поменше, так як не всі люблять великі листя в салаті.
Крок 3
Нарізка бринзи
Бринза – продукт ніжний, вона має властивість сильно кришитися. Різати її треба акуратно великими кубиками, при цьому, трохи змочити ніж водою.
Крок 4
Заправка салату
Після того, як всі інгредієнти порізані, прийшов час заправити салат. Додамо в нього насіння льону, при бажанні зерна соняшника і поллємо все це оливковою олією. Солити не треба, але любителі солоненького, можуть додати щіпку солі.
Перемішувати потрібно дуже акуратно, щоб не пом’яти овочі і не зіпсувати зовнішній вигляд страви.
Подача страви
Залишилося викласти все на красиву тарілку і насолодитися смачною і корисною їжею. Добре їсти салат вранці, як повноцінний сніданок, поєднавши його з бутербродом, гарніром або м’ясом. Увечері, він підійде як легкий вечерю.
Такий салат не соромно подати гостям на свято, він прикрасить будь-який стіл.