Салат з печенными яблуками, сливами і фетою

Салат з печенными яблуками, сливами і фетою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

1. Листя салату помити, обсушити рушником. Порвати листя руками і красиво розкласти по тарілках.

2. Сливи помити, обсушити від вологи, розрізати навпіл і видалити кісточки. Потім половинки ще раз розрізати навпіл. Викласти на листя салату


3. Яблука помити, видалити серцевину з кісточками і порізати часточками. Запекти в мікрохвильовій печі до полумягкости десь 2 – 3 хвилини. Викласти між зливами.

4. Половину фети порізати кубиками і розкласти на салат.


5. Решту фети змішати з оливковою олією і бальзамічним оцтом, гірчицею. Посолити. Полити салат заправкою.

6. Ось такий гарний і чудовий на смак салат вийшов!