Печериці добре гармонують із солодким перцем і фруктами, створюючи смаковий тандем.
Покроковий рецепт
Спочатку очищають головний інгредієнт – печериці, потім їх відварюють в солоній воді, яку можна присмачити ароматними спеціями за смаком. Нарізають невеликими кубиками.
Перець очищають, видаливши все насіння з білими перегородками, нарізують тоненькою соломкою. Сир потрібно натерти. Апельсин з яблуком очищають від шкірки, нарізають кубиками.
Підготовлені продукти змішують разом, заправляють лимонним соком, змішаним з рідким медом і готової гірчицею. За смаком можна додати апельсинову цедру – вона додасть страві аромату.
Подавати можна відразу, але рекомендується попередньо охолодити салат. Можна прикрасити гілочками зелені.