Пекінська капуста ідеальна для салатів. І різноманітність варіантів радує.
Інгредієнти
пекінська капуста – 400 г | |
свіжий огірок – 1 шт | |
яйце куряче – 3 шт | |
сирокопчена ковбаса – 150 г | |
сіль – за смаком | |
майонез 30% – 3 ст л |
Цей салат можна готувати в будь-який час. Такий рецепт рятує коли часу на приготування страв мало, а хочеться подати смачне. Ще мені подобається, що салат легкий не тільки в приготуванні, але і для шлунка. У нас салати з пекінської капусти летять швидко.
Покроковий рецепт
Пекінську капусту необхідно сполоснути під струменем теплої води, якщо є зіпсовані листя, то їх слід прибрати або обрізати місця де зіпсовані місця. Після цього капусту нарізаємо на довгасті шматочки типу соломки виходить.
Для салату нам знадобиться один середній свіжий огірок. Його моєму і якщо шкірочка товста, то краще огірок почистити, як це зробила я. Так салат вийде ніжніше. Після того як огірок почистили нарізаємо його соломкою.
Наступний крок це ковбаса. З сирокопченої ковбаси знімає обгорнення, нарізає кільцями товщиною до 5 мм, а потім соломкою.
Залишилося почистити заздалегідь відварені й охолоджені курячі яйця і порізати їх кубиками.
Тепер можна всі інгредієнти перемішати між собою і перед самою подачею салат солимо за смаком і додаємо 30% легкий майонез.
Всі салатик готовий. Приємного апетиту!