Салат з пекінської капусти з сирокопченою ковбасою

Салат з пекінської капусти з сирокопченою ковбасою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Пекінську капусту необхідно сполоснути під струменем теплої води, якщо є зіпсовані листя, то їх слід прибрати або обрізати місця де зіпсовані місця. Після цього капусту нарізаємо на довгасті шматочки типу соломки виходить.

Для салату нам знадобиться один середній свіжий огірок. Його моєму і якщо шкірочка товста, то краще огірок почистити, як це зробила я. Так салат вийде ніжніше. Після того як огірок почистили нарізаємо його соломкою.

Наступний крок це ковбаса. З сирокопченої ковбаси знімає обгорнення, нарізає кільцями товщиною до 5 мм, а потім соломкою.

Залишилося почистити заздалегідь відварені й охолоджені курячі яйця і порізати їх кубиками.

Тепер можна всі інгредієнти перемішати між собою і перед самою подачею салат солимо за смаком і додаємо 30% легкий майонез.
Всі салатик готовий. Приємного апетиту!