Зміст антиоксидантів допомагає сповільнити старіння.
Інгредієнти
Редька Дайкон – 1 шт. | |
цибулю білий сорт – 1 шт. | |
сіль, перець – за смаком | |
масло рослинне – 2-3 ст. л. |
Настала осінь, наближається зима і підбадьорювати організм вітамінами і мінералами можна за допомогою популярної японської редьки Дайкон. Вона дуже ніжна і м’яка на смак, не пече на відміну від рожевого або чорної, потрму що в ній відсутні гірчичні масла. Її рекомендують вживати для профілактики різних серцево-судинних і простудних захворювань, а також при боротьбі із зайвою вагою.
Поєднується з будь-якими стравами.
Покроковий рецепт
Редьку очистити, я використовую овощечистку, це швидко і зручно. Натерти на тертці або подрібнити а блендері.
Почистити і нарізати кубиками цибулю, використовую білий салатний, але можна будь-яких сортів на Ваш смак. Додати цибулю до редьки
Додати сіль, перець, масло і перемішати.
Приємного апетиту!