Салат з рисової локшини з огірками і морквою

Салат з рисової локшини з огірками і морквою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

В домашніх умовах можна легко приготувати кисло-солодкий салат з рисової локшини, свіжої зелені з морквою, огірками по простому рецептом.

Інгредієнти

локшина рисова – 350 г
свіжа зелень подрібненої кінзи – дві ст. ложки
соус чилі гострий – дві ч. ложки
свіжовіджатий сік – з двох великих лаймів
олія кунжутна – чотири ст. ложки
пір’я зеленої цибулі – чотири пера
коричневий цукровий пісок – одна ч. ложка
солодкий соєвий соус густий – три ст. ложки
морква – дві штуки
огірок свіжий – дві штуки
бобові паростки – 1 чашка свіжих

Як приготувати Салат з рисової локшини з огірками і морквою

У китайської традиційної кулінарії рисова локшина використовується для самих різних страв, в тому числі, і для приготування салатів.

Так, наприклад, вдома можна приготувати кисло-солодкий салат з рисової локшини, свіжої зелені з морквою, огірками по простому рецептом.

Покроковий рецепт

Спочатку треба зварити рисову локшину по інструкції, потім перекласти її на друшляк, залишити хвилини на три, щоб з неї стекла вся рідина.

Викласти рисову локшину у невеликій салатник, влити половину порції кунжутного масла, перемішати.

Моркву почистити, натерти спеціальною теркою, щоб вийшла довга морквяна локшина. Так само натерти огірочки. Закинути овочі в салатник до локшині.

Після цього промити всю свіжу зелень, порубати її. Пересипати подрібнену зелень у посуд з рисовою локшиною, потім влити заправку, приготовану з лаймового соку, соєвого і чилі соусу, що залишився кунжутного масла, а також цукрового піску.

Ще раз перемішати приготований китайський салат і подавати його до столу в теплому вигляді.