Салат зі свіжого хрусткого шпинату з різними сортами яблук і ніжним сиром фета сподобається всім любителям легких закусок.
Покроковий рецепт
1. Листя шпинату промивають, сушать і викладають в глибоке блюдо.
2. Яблука очищають від серцевини, ріжуть тонкими часточками – пластинками. Закидають у чашу до шпинату.
3. До шпинату з яблуками додають цибулю, порізану тонкими півкільцями і сушену журавлину.
4 Сир розминають виделкою, щоб вийшли невеликі шматочки, перекладають до шпинату. Слідом додають горішки (якщо великі можна порубати).
5. Готують суміш із зазначених інгредієнтів для заправки: оливкової олії, оцту, лимонного соку, діжонської гірчиці, подрібненого часнику (можна придушити через чеснокодавку) з додаванням солі і перцю. За смаком додають мед і все добре перемішують..
6. Заправляють приготованою сумішшю салат, перемішують. Подають до столу. Приємного апетиту!