Із зелені використовуємо тільки петрушку, вона більш гармонійно поєднується з усіма інгредієнтами.
Інгредієнти
Помідор – 3 шт. | |
Перець червоний м’ясистих сортів – 1 шт. | |
Петрушка – 3-4 гілки | |
Сир твердий – 50 грам | |
Сіль, перець – за смаком | |
Масло рослинне – 2 ст. л. | |
Цибуля – 0.5 шт. |
Гарне блюдо для вечері, ідеально поєднується як з м’ясом так і рибою. Сир бажано використовувати нейтрального смаку, без яскраво вираженого відтінку спецій, щоб не перебити смак кожної окремої складової.
Цей салат можна їсти в будь-якій кількості і не переживати за фігуру, у складі одні корисності та смаколики.
Покроковий рецепт
Помідор ріжемо середніми шматочками, якщо будуть дрібні, то салат потече і перетвориться в суп.
Ріжемо перець, петрушку, цибулю півкільцями і сир тремо на крупній тертці. Відправляємо до помідорів.
Додаємо сіль і перець, я использовпла суміш різних перців, заправляємо рослинною олією і перемішуємо.
Ідеально до вечері як самостійне блюдо.
Приємного апетиту!