Для приготування нам знадобиться:
1. Яловича вирізка 50 гр.
2. Мікс салату 60 гр.
3. Морква 50 гр.
4. Болгарський перець 50 гр.
6. Буряк 50 гр.
7. Сіль.
8. Перець мелений.
9. Рослинна олія 30 гр.
10. Волоський горіх 10 гр.
11. Мигдаль 10 гр.
12. Часник 5 гр.
Крок 1. Займемося овочами. Спочатку беремо буряк і нарізаємо її соломкою. Потім також нарізаємо моркву і болгарський перець.
Крок 2. Нарізані овочі потрібно запекти. Поки вони будуть запікатися обсмажуємо телячу вирізку. Для цього потрібно її спочатку посолити і поперчити.
Отже, овочі відправляємо в духовку для запікання. Але перш ніж це зробити додаємо трохи олії. Тушкуємо овочі при температурі 190 градусів протягом 7-10 хвилин. На розігріту сковороду вирізку. Смажимо м’ясо до готовності періодично перевертаємо. Готову вирізку нарізаємо шматочками.
Далі, всі інгредієнти потрібно змішати. Радимо це зробити в глибокій посуді. Додаємо заправку. В її складі горіхи волоські і мигдаль, зубчик часнику і рослинне масло. Всі інгредієнти змішуються блендером.
Кінцевий штрих страви – це смажений кунжут. Він додасть пікантності страві
Отже, салат готовий. Приємного вам апетиту.