Салат з тунцем, авокадо і пекінською капустою

Салат з тунцем, авокадо і пекінською капустою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Вимити овочі, просушити. Пекінську капусту злегка віджати, щоб вода скла. Авокадо розрізати на дві частини, акуратно вийняти кісточку з допомогою столової ложки. Авокадо має бути зрілим.


Нарізаємо смужками пекінську капусту. Авокадо, попередньо ложкою виймаємо з шкірки, потім ріжемо кубиками. Все змішуємо в об’ємної ємності. Замість пекінської капусти можна взяти салат Айсберг.

Готуємо заправку. Для цього розтираємо листя м’яти, якщо вона свіжа. Якщо суха, трохи запарюємо її в невеликій кількості окропу, на пару хвилин. Це посилить її запах. Змішуємо сік лимона, олія, гірчицю, додаємо м’яту, перець. Заливаємо овочеву частина, перемішуємо. Даємо настоятися двадцять хвилин. Тунця виймаємо з банки рідину зливаємо, розм’якшуємо виделкою. Якщо будуть великі кісточки, їх слід видалити.

Додаємо до овочів горошок, перемішуємо.

Додаємо до салату тунця. Добре перед подачею салат охолодити.