Легкий салат з помідорами, яєчком і сиром, заправлений оливковою олією.
Інгредієнти
Салат-мікс – жменя (радичио, рукола, шпинат тощо) | |
Яйця перепелині – 2 шт. | |
Помідори черрі – 3 шт. | |
Сир пармезан – 20 г (або іншого) | |
Оливкова олія – для заправки (можна будь-яке) | |
Сіль – за смаком | |
Мелений білий перець – за бажанням |
Ідея цього салату прийшла тоді, коли я заглянула в холодильник. Він легкий у всіх його значеннях. Якщо Ви початківець кулінар, то це точно для Вас. Легко, смачно і справляє враження.
Покроковий рецепт
Для початку підготуємо інгредієнти для салату. Сир нарізати тонкими пластинами овочерізкою. Для однієї порції достатньо 5-6 пластин.
Я робила салат на 2 порції.
Відварити перепелині яйця 2-3 хвилини. Почистити. Розрізати навпіл. Помідори помити. Розрізати навпіл.
Збираємо салат. На тарілочку красиво розкласти листя салатів. Укласти сюди ж половинки помідорів і яєць. Зверху укласти пластини сиру в хаотичному порядку. Полити оливковою олією. Посипати сумішшю перців і посолити. Приємного апетиту!