Вражаюче простий у приготуванні, але з цікавими смаковими нотками салат з яєць і селери.
Інгредієнти
Великі курячі яйця – 6 шт. | |
Цибуля, петрушка, кріп – 1 столова ложка будь-яка зелень, дрібно нарізана | |
Сіль з перцем – на свій смак | |
Лимонний сік – 1 чайна ложка | |
Майонез – 1 столова ложка |
Дуже простий у приготуванні, але з цікавими смаковими нотками салат з яєць і селери. Такий салат можна подавати індивідуально, на листі салату. А можна подавати на хлібці у вигляді закуски. дуже смачно!
Покроковий рецепт
Яйця відварити «круто» в трохи підсоленій воді. Охолодити їх і очистити, дрібненько порізати. Зелень селери промити, дрібно нарізати. Перемішати в глибокій мисці яйця, майонез, селера, цибуля зелена, трави і лимонний. Приправити за смаком сіллю і перцем.
Салат з яєць з селерою краще всього їсти протягом 2 днів після його приготування. Зберігати потрібно в контейнері в холодильнику. Подавати на стіл можна у вигляді салату, а можна на хлібі, у вигляді закуски.