Салат-закуска з фаршированих яєць з тунцем

Салат-закуска з фаршированих яєць з тунцем – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

До вашої уваги рецепт чудового салату з тунцем і яйцями. Яйця відварюють круто, нарізати навпіл, додаються прянощі. Такий салат багатий поживними речовинами.

Інгредієнти

яйця – 4 шт великі
тунець – 1 банка (150г)
червоний перець – 1/2 чашки нарізаного
оливки – 1/4 чашки нарізані
селера – 1/4 чашки нарізаний
мор. сіль – 1/2 чайної ложки

Як приготувати Салат-закуска з фаршированих яєць з тунцем

В тунці повно вітамінів і поживних речовин. Середній шматок тунця на тарілці важить 85 р. Ця невелика порція містить:
– 109 калорій
– 20 г білка
– 0 г вуглеводів
– 200 мг калію
– 12 мг кальцію
– 8 мг заліза
– 1 мкг вітаміну В12.

Покроковий рецепт

Покладіть яйця в маленький горщик і залийте холодною водою. Доведіть до кипіння, вимкнути вогонь і накрийте кришкою. Дайте постояти 10 хвилин, злийте воду і остудіть.

Покладіть тунець, перець, оливки, селера і сіль у велику миску і перемішайте.

Коли яйця охолонуть, розріжте навпіл і видаліть жовтки. Жовтки довільно нарізати і додати в суміш тунця. Обережно викладіть салат на яєчні білки, і у холодильник до готовності.