Самса-косичка по-казахськи з фаршем з листкового тіста
Покроковий рецепт
Ліпимо не дуже круте тісто з інгредієнтів, що зазначені вище.
Розкачуємо не дуже тонко тісто і мажемо отриманий пласт топленным вершковим маслом. Закручуємо його в рулет, щоб тісто вийшло листковим. Можна повторити процес ще раз.
Тепер ріжемо рулет на рівні частини
Розкачуємо кожну частину в коржик. Кладемо заздалегідь приготований фарш, змішаний з дрібно рубаним луком і спеціями. І ліпимо самсу, защипляя зверху кіскою.
Відправляємо листкову самсу в духовку, розігріту до 135 градусів на 25 хвилин. В результаті у вас вийде ніжна, ароматна самса з листкового тіста з хрусткою скоринкою.