Коли мені телефонують друзі і кажуть що будемо через годину, вона завжди приходить на допомогу. Ідеальний варіант з розряду – Гості на порозі!
Інгредієнти
яблука – 350 грам | |
борошно – 200 грам | |
яйця – 5 штук | |
цукор – 200 грам | |
кориця – 1 ч. л. за смаком можна не додавати | |
ванільний цукор – 1 ч. л. за смаком можна не додавати |
Осінь прекрасна не тільки багатством кольорів, але і часом збору врожаю. Для нашого регіону найпопулярніший фрукт – яблуко. Зараз повно всіляких рецептів пирогів, шарлоток, тарти і тортів з яблуком. Ділюся своїм рецептом, перевірених десятиліттями. Список продуктів настільки простий, що, напевно, є в кожному будинку. Це блюдо стане справжньою паличкою виручалочкою. Швидко, смачно, бюджетно і по-домашньому.
Покроковий рецепт
Готуємо всі інгредієнти. Яйця повинні бути холодними, так вони пишніше взобьются.
У миску розбити яйця і збивати поки не збільшаться в об’ємі вдвічі близько 5 хвилин
Засипати цукор в три прийоми (щоразу збиваючи міксером на середній швидкості). Виходить пишна кремоподібна маса.
Додати просіяне борошно так само в три прийоми, акуратно перемішуючи з яєчною масою. Тут же можна за бажанням додати ванільний цукор і корицю.
Яблука помити, очистити і порізати кубиками
Чашу мультиварки змастити олією, вилити половину тіста, покласти яблука і залити залишки тіста. Випікати годину в режимі випічка. Після закінчення програми, залишити на 10 хвилин на програмі підігрів. Далі вимкнути, відкрити кришку і дати охолонути. Викласти в блюдо і подавати до столу. Можна посипати цукровою пудрою.