Кіш (пиріг) з тунцем і морквою

Кіш (пиріг) з тунцем і морквою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

.

Інгредієнти

Для тіста:
Маргарин для випічки – 125 г маргарину або масла (охолодженого)
Борошно – 250 г борошна вищого сорту
Яйця курячі – 1 шт.
Сіль – щіпка
Для начинки:
Ріпчаста цибуля – 1 головка
Морква – 1 шт.
Рослинне масло – 1-2 столові ложки
Яйця курячі – 2 великих або 3 маленьких
Кріп – 3 гілочки
Тунець – 1 банка
Вершки – 100 мл (10 %)
Сіль – за смаком
Мелений чорний перець – за смаком

Як приготувати Кіш (пиріг) з тунцем і морквою