Пиріг з варенням Домашній

Пиріг з варенням Домашній – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Зовсім нескладний у приготуванні, цілком підійде для прийому гостей.

Інгредієнти

Маргарин – 1 пакет
Яйця – 3
Цукровий пісок – Цукровий пісок – неповний стакан
Варення (обов’язково кисле: сливове, смородинове і т. д.) – 1 склянка
Сіль, сода – по 1 чайній ложечці.
Борошно пшеничне – 300 грам
Масло рослинне – для змазування

Як приготувати Пиріг з варенням “Домашній”

Смак цього пирога я знаю з дитинства. Мама пекла його по вихідних.

Покроковий рецепт

З чого готуємо:

Маргарин розтопити,

додати цукор, остудити.



У масу поступово ввести всі, крім яєць, розмішати.



Їх треба збити в інший посуд, влити туди ж.

Масу довести до однорідного стану. Форму для випікання промазати маслом, плиту заздалегідь розігріти.




Хвилин 40 чекаємо. Готовий десерт прикрашається цукровою пудрою, шматочками зефіру. Виходить навіть у молодої господині!