Готуємо всі інгредієнти. Яйця повинні бути холодними, так вони пишніше взобьются.
У миску розбити яйця і збивати поки не збільшаться в об’ємі вдвічі близько 5 хвилин
Засипати цукор в три прийоми (щоразу збиваючи міксером на середній швидкості). Виходить пишна кремоподібна маса.
Додати просіяне борошно так само в три прийоми, акуратно перемішуючи з яєчною масою. Тут же можна за бажанням додати ванільний цукор і корицю.
Яблука помити, очистити і порізати кубиками
Чашу мультиварки змастити олією, вилити половину тіста, покласти яблука і залити залишки тіста. Випікати годину в режимі випічка. Після закінчення програми, залишити на 10 хвилин на програмі підігрів. Далі вимкнути, відкрити кришку і дати охолонути. Викласти в блюдо і подавати до столу. Можна посипати цукровою пудрою.