Шарлотка з корицею і горіхами

Шарлотка з корицею і горіхами – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Волоські горіхи порізати на дрібні шматочки

Яблука почистити і порізати на маленькі шматки

Збити міксером 3 яйця з цукром до щільної жовтої піни. Чим збивати довше, тим краще.

Акуратно ввести борошно в яєчну суміш, перемішати. Додати порізані волоські горіхи.


Форму застелити пекарським папером, змащеним маслом, на форму викласти яблука, посипати корицею і залити тестом. Форму можна вибрати будь-яку. Запікати до золотистого кольору і сухої сірники. Скоринка вийде хрусткою. При запіканні дверцята духовки краще не відкривати, що пиріг не «впав».