Шашличок з курячих шлунків

Шашличок з курячих шлунків – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Підготуємо курячі шлунки, якщо морожені, то розморозимо, почистимо від жовтої плівки (зараз вони найчастіше продаються вже очищені, але перевіряти обов’язково треба, бо якщо десь пропущений шматочок буде, він дасть неприємну гіркоту). Далі промиваємо їх у проточній воді. Якщо шлунки великі, то розріжте їх навпіл.

Почищений ріпчасту цибулю нарізаємо кубиками і додаємо в миску з шлунками.

Часник дрібненько посікти або видавити через прес.

Солимо, додаємо перець, спеції і сухі трави за списком або ж на свій смак.

Поливаємо зверху майонезом.

Перемішуємо руками, розтираючи цибулю і часник пальцями, щоб вони віддали свій смак. І відправляємо маринуватися в прохолодному місці мінімум три години, а краще більше.

Розпалюємо мангал, нам потрібні жар. Шлунки нанизуємо на шампури і смажимо, періодично перевертаючи їх, щоб вони рівномірно просмажаться. Приблизний час смаження – 15 хвилин, орієнтуйтеся на колір.

Готові шашлички подаємо на стіл. Приємного апетиту!