Рідко яке застілля обходиться без шашлика не тільки в Закавказзі, але і в Росії. З цього рецепту ви дізнаєтеся основні секрети приготування соковитого і смачного м’яса.
Покроковий рецепт
Нарізаємо свинину на відповідні за розміром для шашлику шматочки.
Додаємо до м’яса сіль, перець, приправу і лавровий лист, поламаний на шматочки.
Цибулю нарізаємо великими кільцями.
Відправляємо нарізану цибулю в ємність з м’ясом. Туди ж додаємо оцет і газовану воду. Все ретельно перемішуємо.
Накриваємо шашлик тарілкою меншого діаметру, придавлюючи її до освіти розсолу на поверхні м’яса. Накриваємо ємність кришкою і відправляємо в такому вигляді в холодильник маринуватися. Краще всього залишити шашлик в холодильнику на всю ніч, щоб м’ясо добре просочилося розсолом.
Тепер, коли м’ясо гарненько замаринувалося, нанизываний його на шампури і смажимо на вогнищі.