Шашлик зі свинячої вирізки в цибульному маринаді

Шашлик зі свинячої вирізки в цибульному маринаді – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Я не буду сперечатися з експертами з приготування шашлику, а всі вони кажуть, що найкраще м’ясо – це ошийок, адже він соковитий і жирний. Але я чесне слово терпіти не можу м’ясо з прожилками сала. І ось якось на одному сайті я прочитала, що саме ніжне і найкраще м’ясо на шашлик – це вирізка. Я спробувала, і в мене не залишилося сумнівів – шашлик дійсно вийшов божественний. Незважаючи на те, що це абсолютно жирна частина свинини, з неї шашлик просто тане у роті.

Покроковий рецепт