Вперше блюдо спробувала кілька років тому в Карпатах і після цього закохалася в блюдо. Цей рецепт в домашніх умовах зможе приготувати будь-яка господиня.
Інгредієнти
Вода – 5 л | |
Свинина – 300-500 г | |
Квасоля – 0,5 ст | |
Сушені гриби – 100-200 г | |
Морква – 1 велика | |
Цибуля – 2 середні | |
Часник – 1-2 головки | |
Борошно – 1 склянка | |
Соняшникова олія – для смаження | |
Сіль – за смаком | |
Зелень – за смаком | |
Лавровий лист – 1 листочок, за бажанням | |
Духмянный горошок – 2 горошини | |
Томатна паста – 2 ст. ложки |
Як приготувати Чанахи
Сторінка: 1 2