Чанахи

Чанахи – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Вперше блюдо спробувала кілька років тому в Карпатах і після цього закохалася в блюдо. Цей рецепт в домашніх умовах зможе приготувати будь-яка господиня.

Інгредієнти

Вода – 5 л
Свинина – 300-500 г
Квасоля – 0,5 ст
Сушені гриби – 100-200 г
Морква – 1 велика
Цибуля – 2 середні
Часник – 1-2 головки
Борошно – 1 склянка
Соняшникова олія – для смаження
Сіль – за смаком
Зелень – за смаком
Лавровий лист – 1 листочок, за бажанням
Духмянный горошок – 2 горошини
Томатна паста – 2 ст. ложки

Як приготувати Чанахи