Шашлик зі свинячої вирізки в цибульному маринаді

Шашлик зі свинячої вирізки в цибульному маринаді – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

1. Вирізку порізати на досить великі шматки. Скласти в каструлю.


2. Цибулю перемолоти на м’ясорубці. Можна, звичайно і порізати (так потім легше відокремити цибуля від м’яса), але раджу все-таки перемолоти, так м’ясо набагато краще промаринується. Додати до м’яса.


3. Всипати всі приправи і ретельно все перемішати, прямо втираючи суміш цибулі і приправ шматки свинини. Поставити маринуватися в холодильник на добу. А ще краще на двоє.


4. Очистити свинину від цибулі, тому що цибуля буде пригорати.

5. Надіти шматки вирізки на шампур і обсмажити на мангалі.

6. М’які, соковиті і неймовірно смачні шматочки м’яса вийшли у нас.