Існує безліч способів приготування в домашніх умовах. Сьогодні ми розглянемо один з них, з креветками і крабовими паличками.
Інгредієнти
Лаваш – 2 штуки | |
Сир – 50 гр | |
Крабові палички – 50 гр або крабове м’ясо | |
Креветки – 50 гр | |
Помідори – 1/2 шт. | |
Сіль – за смаком | |
Майонез – 1,5 ст. ложки | |
Кетчуп – 1 ст. ложка | |
Листя салату – кілька листя |
Всі люблять шаурму, і це не дивно, адже це відмінний спосіб смачно, а головне ситно перекусити. Існує безліч способів приготування в домашніх умовах. Сьогодні ми розглянемо один з них, з креветками і крабовими паличками.
Покроковий рецепт
Для початку розкладаємо лаваш і змащуємо майонезом.
Готуємо начинку майбутньої шаурми: крабові палички нарізаємо довгими смужками, помідори нарізаємо часточками, натираємо сир, готуємо креветки.
Викладаємо спочатку листя салату, потім крабові палички і додаємо зверху трохи солі, далі в хід йдуть крабові палички і присипаємо тертим сиром. Останніми кладемо креветки. Готову начинку поливаємо зверху кетчупом, майонезом змішаним з (2:1 -майонез/кетчуп).
Загортаємо лаваш, акуратно вміщуючи начинку і не даючи їй «вилізти» назовні.
За бажанням, шаурму можна підсмажити на заздалегідь змащеній маслом сковороді до утворення скоринки. Приємного апетиту!