Щі без обсмажування на реберцях зі свіжою капустою

Щі без обсмажування на реберцях зі свіжою капустою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Свинячі ребра помити і розрізати. Кинути у воду, варити на повільному приблизно 1-1,5 години (якщо бульйон буде вирувати сильно, то вийде каламутний).

Почистити і порізати картоплю, цибулю. Помити і нашаткувати капусту.

Коли бульйон зваритися, вийняти реберця, видалити кістки, плівку і зайвий жир. Бульйон процідити через марлю і поставити знову на вогонь. Бульйон посолити, закинути лавровий лист, м’ясо та цибулю.

Як тільки бульйон закипить, закинути картоплю. Варити до готовності картоплі (15-20 хвилин).

Потім додати в каструлю нашатковану капусту, перемішати. Варити до готовності капусти (близько 10 хвилин).

Закинути в каструлю з супом мелкопорезанный кріп і чавлений часник. Вимкнути, дати 10 хвилин настоятися.

Подавати на стіл зі сметаною, зеленню.
Приємного апетиту!