Свинячі ребра помити і розрізати. Кинути у воду, варити на повільному приблизно 1-1,5 години (якщо бульйон буде вирувати сильно, то вийде каламутний).
Почистити і порізати картоплю, цибулю. Помити і нашаткувати капусту.
Коли бульйон зваритися, вийняти реберця, видалити кістки, плівку і зайвий жир. Бульйон процідити через марлю і поставити знову на вогонь. Бульйон посолити, закинути лавровий лист, м’ясо та цибулю.
Як тільки бульйон закипить, закинути картоплю. Варити до готовності картоплі (15-20 хвилин).
Потім додати в каструлю нашатковану капусту, перемішати. Варити до готовності капусти (близько 10 хвилин).
Закинути в каструлю з супом мелкопорезанный кріп і чавлений часник. Вимкнути, дати 10 хвилин настоятися.
Подавати на стіл зі сметаною, зеленню.
Приємного апетиту!