Щі ситні з пшеничного крупою

Щі ситні з пшеничного крупою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Для щів потрібно м’ясо, картопля, капуста, морква, цибуля, болгарський перець, томати, селера, зелень, часник і крупа. В даному випадку я взяла пшеничне, але можна взяти будь-яку. Смачно виходить з пшоном або кукурудзяною крупою. Рецепт розрахований на каструлю три літри. М’ясо можна брати будь-яке. Я взяла філе курки, так як дієтичне м’ясо і вариться швидко.

Наливаємо в каструлю 1,5 літра води. Доводимо до кипіння. У киплячу воду завантажуємо дрібно нарізане філе, капусту і крупу. Варимо 10 хвилин.

Нарізаємо перець, томати, цибулю, моркву, селеру і картоплю. Додаємо до вмісту каструлі і варимо ще 10 хвилин.

Заправляємо. Сіль, перець, лавровий лист, зелень і часник. Вимикаємо, даємо настоятися протягом години.

Додаємо сметану. Приємного апетиту!