Щі ситні з пшеничного крупою

Щі ситні з пшеничного крупою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Щі ситні з пшеничного крупою. Щі да каша-їжа наша! Сьогодні споконвічно російська страва-борщ з пшеничного крупою. Змінюються часи, звичаї, але щі, як були, так і залишаються незмінно традиційним російським блюдом. Варити щі почали в 11 столітті, а на дворі 21 століття!!! Десять століть-це серйозна дата! Я пропоную варіант дуже смачних, поживних щів. Рецептів приготування щів дуже багато. Мені подобається з крупою. Виходить наваристий і гущі. М’ясо можна використовувати те, що подобається вам. У мене варіант з курячим філе і без засмажки. По-перше, не потрібно возитися відокремлювати м’ясо від кісток, швидко вариться. Все це економія часу. Що є не маловажним фактором в нашому житті.Щі виходять ще й дієтичні.

Покроковий рецепт