Щі з тюфтелькою

Щі з тюфтелькою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

В даному варіанті самим долгоготовящимся інгредієнтом буде картопля тому з нього і варто почати. 300 гр. картоплі помити і нарізати невеликими шматочками. Відправити в киплячу воду.

Поки картопля вариться з фаршу(200 гр.) сформувати невеликі тюфтельки.


Капусту близько 200 гр. нашаткувати тонкою соломкою. Тефтелі і капусту відправити в каструлю до картоплі. Варити на середньому вогні протягом 10-15 хвилин.

На окремій сковороді обсмажити дрібно нарізану цибулину і половину однієї моркви до золотистого кольору на рослинній олії. Додати 2 ст. ложки томатної пасти і прогріти на сковороді піджарку ще кілька хвилин. Додати засмажку в каструлю.
Саме час додати в щи спеції: сіль, чорний запашний перець, лавровий лист, кріп. Підтримати щі на вогні ще хвилин 10. Перше блюдо готове. Подавати тільки в гарячому вигляді з помилковою сільської сметани.