Щи зі свіжої капусти з фрикадельками

Щи зі свіжої капусти з фрикадельками – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Варимо бульйон, кому що подобається, я варю на курячих спинках. В даному випадку, оскільки наші фрикадельки з свино-яловичого фаршу, відмінно підійде яловичий бульйон.

Готуємо зажарку з цибулі і моркви. Я віддаю перевагу нарізку кубиками.

Гарненько вимішуємо два види фаршу, додаємо сіль, перець. Ліпимо невеликі кульки (розміром трохи більше перепелиного яйця).

Дрібно шаткуємо капусту.


Відправляємо капусту разом із засмажкою в щі, даємо бульйону закипіти. Викладаємо в каструлю фрикадельки, варимо на повільному вогні ще 5 хвилин.

Готуємо картоплю, ріжемо його дрібними кубиками й викладаємо в каструлю. Додаємо в борщ також сіль, лавровий лист, хмелі сунелі. Даємо супу прокипіти на мінімальному вогні близько 7 хвилин і вимикаємо.

Подаємо щі з свіжої капусти обов’язково зі сметаною!