Отже, бульйон на основі курячої тушки у нас вже готовий. Курячі частини виймаємо з бульйону. Бульйон за своїм смакової переваги присаливаем. Продовжуємо варити домашні щі далі. На обробну дошку перекладаємо качан (або пів качана) свіжої капусти. Шаткуємо її, відправляємо нарізку в каструлю.
Отже, бульйон на основі курячої тушки у нас вже готовий. Курячі частини виймаємо з бульйону. Бульйон за своїм смакової переваги присаливаем. Продовжуємо варити домашні щі далі. На обробну дошку перекладаємо качан (або пів качана) свіжої капусти. Шаткуємо її, відправляємо нарізку в каструлю.
Підготуємо інші інгредієнти. Теркою подрібнюємо моркву, цибулю просто рубаємо шматочками.
Підігріваємо оптимально в сковороді рослинне масло. Пасеруємо овочеву нарізку, додавши до неї ще нарізаний дрібними шматочками помідор. Овочеву засмажку відправляємо в щі. Продовжуємо варити.
Паралельно подрібнюємо остигле куряче м’ясо. Куряче м’ясо переправляємо у вже готові щі зі свіжою капустою.
Розливаємо ситні щі по глибоких тарілках. Подачу супроводжуємо сметаною або свіжою зеленню. Можна додати свіжу зелень. Приємного всім апетиту!