Шніцель з соусом песто під сиром

Шніцель з соусом песто під сиром – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Літо – пора трав і зелені. У мене на городі виросло багато базиліка, тому запропоную вам сьогодні рецепт з соусом песто і подрібненим мигдалем. Навіть якщо у вас немає власного будинку або дачі, свіжий базилік легко можна знайти на ринку, і не лише влітку. За основу візьмемо свинячий шніцель. Запікати свинину будемо в пекарської папері. М’ясо в конверті не пригорає, готується у власному соку і виходить ніжним і соковитим. А базиліковим песто додасть неповторний аромат страви. Сир сулугуні можна замінити на будь-який м’який сир, наприклад моцарелу. Приступимо до готування?

Покроковий рецепт