Шоколадна ковбаска

Шоколадна ковбаска – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Шоколадна ковбаска відмінний десерт для дорослих і дітей. А ще це бюджетний варіант ласощі до чаю.

Покроковий рецепт

Все печиво розламати руками на маленькі шматочки. Дуже дрібно розламувати не потрібно.

У невелику каструлю покласти сметану, всипати цукор – і на невеликий вогонь. Перемішувати потрібно постійно. Нехай цукор розчиниться в сметані.

Додати какао і добре перемішати, щоб не було грудок. Дочекатися, поки майбутній шоколад закипить.

Коли рідина закипіла, покласти шматочок вершкового масла. Кип’ятити шоколад кілька хвилин, нехай какао розчиниться повністю.

Готовий шоколад влити в миску з печивом і перемішати. Не потрібно чекати, поки шоколад охолоне, можна заливати гарячим.

Печиво з шоколадом помістити в пакетик, зав’язати і по формі зробити ковбаску. Можна використовувати рогожу для суші.

Готову ковбаску покласти в холодильник і забути про неї на кілька годин. Якщо десерт скоро потрібно подавати на стіл, то можна помістити в морозильну камеру. Приємного чаювання!