Це мега смачне і мега гарне новорічне печиво! Класний подарунок друзям і близьким для майбутніх святкових чаювань.
Інгредієнти
борошно – 150г | |
какао – 60г | |
цукрова пудра – 200г | |
ванільний цукор – пачка | |
розпушувач – 8г | |
масло – 60г кімнатної температури | |
яйця – 2 | |
щіпка солі – 1 |
Мабуть, шоколад це найулюбленіший продукт дітей. І як правильно і смачно його використовувати в приготуванні ви дізнаєтеся з нашого симпатичного рецепта. Прихильники солодощів, а саме шоколаду по достоїнству оцінять цю страву. Нескладні рецепти перетворять звичайну їжу в дивовижне поєднання смаків і ароматів, перед якими не встоїть ніхто.Перед тим як почати готувати нам треба підготувати все необхідне. Перевірити всі інгредієнти, підготувати миску, деко, пергаментний папір, розм’якшити вершкове масло (не топити).
Покроковий рецепт
Змішати всі сухі інгредієнти (борошно, какао, розпушувач, цукрова пудра, сіль, ванільний цукор)
Збити міксером масло і яйця і частково додати суху суміш. Перемішати ложкою або міксером. Загорнути в харчову плівку і покласти в холодильник на годину або на 15-20 хвилин у морозилку.
Сформувати кульки приблизно по 40 грам (не робити плескатими), обваляти в цукровій пудрі і викласти на деко, застелене пергаментом.
Випікати печиво в заздалегідь розігрітій духовці до 180 С близько 10 хвилин. Всім приємного апетиту.