Шоколадне печиво з волоськими горіхами

Шоколадне печиво з волоськими горіхами – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Присвячується любителям солодкого…
Дуже смачне печиво до чаю. Виходить в міру розсипчасте, навіть трохи ніжне печиво. Особливо мені подобається, коли трапляються подрібнені горішки і шматочки шоколаду (так що і те і інше не подрібнюйте занадто сильно). В рецепті я використовую готову шоколадну крихту, якщо у вас її немає, використовуйте шоколад. З усіх шоколадок краще вибрати гіркий шоколад, какао не менше 50 %. З молочним шоколадом випічка виходить занадто солодким. Горіхи можна взяти будь-які, але мені подобаються волоські з приємним присмаком і не сильно тверді у випічці. Перед тим як використовувати волоські горіхи перевірте їх на гіркоту. Інакше всі праці можуть піти на смарку. Таке тісто можна заготовити про запас і зберігати його в морозильній камері до 2-х тижнів. Удачі!

Покроковий рецепт