Приготуйте вершкове масло, плитку шоколаду, яйця, борошно, цукор
Покроковий рецепт
Розтопити шоколад з маслом на повільному вогні. Не кип’ятити!
Поки топляться масло з шоколадом, збити яйця з цукром ( я люблю до піни)
Потихеньку влити теплу суміш шоколаду в яйця, змішати. Потім додати в суміш борошно, все ретельно переміщати.
Приготувати формочки, змастити їх маслом і злегка присипавши борошном
Розлити суміш по формах, поставити їх у духовку, попередньо нагріту до 150-180 градусів. Якщо Ви любите вологий кекс ( з усіма пов’язаними з серединою, яким і повинен бути справжній фондан ), то випікати 10-15 хвилин, в залежності від потужності духовки. Слідкуйте за «верхівкою» кексів, вона не повинна бути рідкою або сухий. Якщо ви любите сухі кекси – випікайте довше
Подавайте з морозивом, ягодами або варенням.
Десерт готовий!
Приємного апетиту!!